> Огромен юнак с мерки 4.3 кг и 55 сантиметра проплака

...
> Огромен юнак с мерки 4.3 кг и 55 сантиметра проплака
Коментари Харесай

Прецедент! Жена, висока само 1.40 м, роди бебе гигант

> Огромен левент с ограничения 4.3 кг и 55 сантиметра проплака в първия ден от новата седмица в РО на МБАЛ – Разлог. Щастливата майка – 26-годишната Фатиме Инуз от село Рибново, община Гърмен, е същинска героиня, защото е родила по естествен метод, а е напълно дребничка – тежи 50 кг и е висока едвам 1.40 метра. 

От родилното поделение в Разлог споделиха, че са израждали много бебета с тегло над 4.5 кг, само че това е казус, защото до момента не са имали различен случай толкоз дребна жена да роди толкоз едро бебе, и то по естествен път. Раждането е протекло без проблеми и без никакви затруднения. Майката и бебето са добре, обгрижени от екипа на отделението, написа вести.бг.

Още в първите часове след раждането гордият татко, 31-годишният Мустафа Михрин, без боязън прегърна сина си.

Щастливите родители са извънредно признателни на целия екип акушери и гинеколози: " Много сме радостни и благодарим от сърце за професионализма на доктор Божикова и всички, които бяха към мен по време на раждането! Благодарим за грижите и вниманието на целия екип на родилното поделение! ", съобщи щастливата майка часове след раждането.

Малкият левент ще носи името Кадри Мустафа Михрин. Семейството има още един наследник, който е на четири годинки и половина.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР